Hjælp Roskilde Dyrskue

OPDATERING den 24. maj 2023

Er der er par stykker mere, der er friske på at hjælpe Roskilde Dyrskue med nedenstående vagter, så send lige en besked til mig.

Er der nogen, der er friske, så kan I tilmelde jer i tråden på Facebook. Så finder vi ud af, hvor mange der eventuelt skal bruges.

På vegne af bestyrelsen
Formand Mia Oest Olsen

 

Besked fra Roskilde Dyrskue:

Kære bestyrelse og medlemmer af Schæferhunde klubben Kreds 4 i Roskilde,

Jeg håber I har det godt og nyder foråret med jeres dejlige hunde. Jeg skriver til jer i dag, da vi har en vigtig anmodning om hjælp.

Som I muligvis allerede ved, vil Roskilde Dyrskue finde sted i år d. 2, 3 og 4 juni, og jeg mener det er en begivenhed, som vi i klubben har deltaget i mange gange før, da jeg selv var medlem for godt 10 år siden.

Vi er glade for her i CNS Vagt at kunne støtte denne lokale begivenhed, men i år mangler Roskilde Dyrskue nogle frivillige til at hjælpe som brandvagter om natten.

Vi ville derfor gerne bede om jeres hjælp. Vi søger medlemmer med hund, som kan hjælpe som brandvagter fra kl. 22.00-05.00 fredag d. 3. juni og lørdag d. 4. juni, vagterne kunne evt. deles op i 4 så de 2 første starter fra kl. 22.00-01.30 og andet rul fra kl. 01.30-05.00. Det er en vigtig opgave, da den er med til at sikre sikkerheden samt brandudvikling på dyrskuet. Roskilde Dyrskue vil naturligvis honorere kredsen for jeres arbejde. (mener det er kr. 150,- pr. time)

Vi håber meget, at I vil overveje at hjælpe os med denne opgave og se det som en mulighed for at styrke fællesskabet i klubben og støtte en lokal begivenhed. Hvis I er interesseret i at hjælpe, bedes I venligst kontakte os hurtigst muligt.

På forhånd tak for jeres hjælp!